MUSIKSTUDIE I RANDERS

INDSPILNING, MIXING, MASTERING OG LIVE SESSIONS

INDSPILNING

Indspil din musik i mit studie i Randers. Jeg stræber efter at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære og har endda tilladt kæledyr i studiet flere gange.

Priser fastsættes per projekt/sang og ikke en timepris, da det er vigtigt for mig, at vi tager os tid til at få det bedste resultat.

Studiet tilbyder:

  • Separat trommerum
  • Rigeligt med mikrofoner. Heriblandt den populære SM7B og Slate ML-1.
  • Mulighed for at indspille med sit eget udstyr eller mit alt efter hvad man foretrækker.

Forsamtale:

Jeg anbefaler, at vi afholder et telefon-/zoom-møde inden du booker en indspilningsession, så vi kan snakke dit projekt igennem og sikre os, at vi er på samme bølgelængde.

MIXING

Professionelt mix af din musik (det behøver ikke at være indspillet i mit studie). Jeg tilbyder ubegrænset antal revisioner indenfor de første 2 uger efter, at du har modtaget første version.

SĂĄdan forbereder du dig:

Det er en god idé at være specifik med at forklare den lyd, du ønsker, og have nogle referencer klar, så disse overvejelser er gjort på forhånd.

MASTERING

Mastering af dit mix, sĂĄ det er klar til udgivelse.

LIVE SESSIONS

En live session inkluderer en video af dig/dit band, der spiller live, med lyd, der er professionelt mixet og mastereret.

Det kan foregå i mit studie, hos dig eller et andet passende sted, afhængigt af størrelsen på dit/jeres setup.

SESSION PLAYER

(el/akustisk guitar eller bas)

Hvis du har brug for nogen til at spille guitar eller bas på din sang kan jeg indspille det for dig. Jeg optager både forstærker og DI-spor, så du har mulighed for ændre lyden senere.

FEEDBACK

Jeg tilbyder gratis feedback pĂĄ din musik, produktion og vejledning til hvordan du bedst kan indspille din egen musik og meget mere – helt uforpligtende.

KONTAKT

SKRIV EN BESKED TIL MIG VIA KONTAKTFORMULAREN FOR EN PRIS PĂ… DIT PROJEKT
ELLER FANG MIG PĂ… SOCIALE MEDIER

15 + 5 =